Wednesday, June 22, 2011

Selamat Pagi.

Hello dan selamat pagi. Bertemu semula, guys. Been missing this blog tapi apakan daya sikap malas bermaharajalela. Tapi mungkin boleh start semula lepas penyakit insomnia menyebabkan banyak masa terluang yang sengaja tidak mahu digunakan secara berfaedah.

Oh, takziah for Ain Misnan. Untuk kes eksiden terbabas seberang jalan dia. Walau sepatah haram jadah pun aku tak paham lukisan di blog anda (bakat lukisan anda adalah tahap kambing) dan camana kereta terbabas seberang jalan belah sana pun im not sure lah. Always go to the left in emergency kamann dalam kelas memandu kan dah belajar. All and all, syukur selamat nothing happened.

Lagi satu, pasal bahasa. Mungkin lepas ni tulisan di blog akan semakin skema. Tak ada short form short form, kurangkan bahasa pasar, sebab realized diri sendiri pun benci membaca short form. Bahasa pasar, rojak campur Manglish pun mungkin dikurangkan dan diminimumkan sedaya upaya. Apa guna ada ibu bapa pensyarah bidang Bahasa Melayu kalau anak berbahasa ibarat biri biri New Zealand kan?

Dan disini saya isytiharkan Nera AF9 sebagai National Sweetheart. Haha. Cantik sangat ni. Lagu ni pun sedap rasa rela sahaja jual tubuh kepada Nera haha. Dengar ah, Hatiku Milikmu by Nera. Enjoice!





Its hard to write blogposts after you've gotten used to twitter huh?