Monday, January 17, 2011

Edisi mari membaca komik lawak tempatan.








Saturday, January 1, 2011

1/1/11.

Lame kan title? Haha. Am sure seratus ribu juta orang lain pun guna title dan quote2 benda yang sama jugak. Lantak yang penting harimau malaya dah juara. Haha takde kena mengena dush.

Well selamat datang 2011, saya menunggu kamu bagai neraka (im waiting for you like hell)! 2010 adalah salah satu tahun paling bodoh dalam hidup, tak kisah lah dapat gpa 4 flat untuk intern pun. Kerana tiga orang berperangai bodoh yang terjumpa sebabkan tahun lepas lansung tak bermakna. Ohoho saya takkan letak nama. Biar sahaja di dalam hati. Orang bodoh satu dan dua adalah suami isteri by the way. Orang bodoh tiga, entah lah. Tolong buang perangai suka sebarkan rumour bodoh.

Mind you, Im not the one who love to blame others. Prinsip apa saja kerana diri sendiri, naik pun sendiri, jatuh pun sendiri. But 2010 thought me bagaimana kita perlu lari dan jauhi dari orang yang hanya memikirkan kepentingan diri sendiri.

Woho. Im whining today. Tak pernah2 whine dalam blog. Its allright, im letting go every negative things about 2010, so i can warmly welcome 2011 with a big smile.

Resolution : Positive.