Thursday, December 16, 2010

Ole ole oleee~


Helo dudes, dudettes. Apa khabar?
Semalam is a hectic day. Pagi jadi driver hantar parents, adik2 dan kakak ke airport, dorang bercuti ke Bali empat hari. Aku? Aku tak ikot. Sebab dah abeskan duet simpanan nak dekat seribu lebih beli Xbox 360 Slim dan TV. Hoho lagipun aku dah pegi Indonesia so cam malas da. So since semalam tinggal aku dan abang aku je kitorang pn decide few days earlier untuk pegi stadium, tengok semi final AFF Suzuki Cup Malaysia vs Vietnam. Semangat oi sampai beli baju lagi


Camne ntah leh terserempak ngan Nik, hosmet aku kat miri time internship. Kat Miri wat hape2 dengan mamat ni ah.

 
 Kitorang saje pilih tempat duduk dekat dengan Ultras. Ultras ni yang geng sorak Malaysia yang bergendang bagai. Memang meriah a. Tak abes2 nyanyi bersorak2 satu game. Hilang wei anak tekak.



Dan finally, memang tak rugi ah gue pegi. 2-0 oi. Gegak gempita stadium tiap kali gol. Meriah lansung tak sama dengan anda yang tengok depan tv sambil dengar ulasan Hasbullah Awang. Aha.

Saturday, December 11, 2010

Im telling you a suicide story. *Edited*

*Edited* Duhh. Post ini terpaksa dipadam kerana aku x comfortable tgk muka orang dah mati tiap kali bukak blog. Bad feng shui lah katakan. haha. Lagipun 1st rule aku tulis blog is avoid menulis tentang kesedihan, masalah, problems dan gundah gulana. I look at it as an attempt to gain sympathy and im not that pathetic. Plus im a positive person dan akan berusaha untuk terus positif, ibarat peserta fevret Fabio dalam Survivor S21 Nicaragua dan team Richard-Richard dalam The Amazing Race Asia s4. aha~

Wednesday, December 8, 2010

Gadis yang tak dapat berpisah, Jejaka yang tak dapat pergi.

Ni lagu yang takde a baru sangat tapi aku dengar sekali jatuh hati. Enjoice.

Friday, December 3, 2010

I am zero.

Kopak. Saya papa kedana. Kosong.
Semua kerana ini.



Xbox 360 Slim.
Tutup mata, keluar duit dari atm, bayar kepada apek cina yang tersengih.
Urgh.
Tak apa, pengorbanan untuk adik beradik. FYP juga mungkin akan terganggu untuk cuti ini. Haha.