Tuesday, November 23, 2010

The future.

Woah. 1 jam setengah lagi exam Heat Integration. Doakan gue.
Btw, pernah dengar Wan Kuzain?



Ni klip dari Buletin Utama



Sapa kata Malaysia takde Torres? Future looks indeed bright. Tapi maybe adik tak perlu balik main dengan kelab2 soccer Malaysia? Aha. agak2 game Football Manager taun bila boleh aku beli dia ni?

Monday, November 22, 2010

lets play..




Now guess!

p/s: yeah im not dead yet. lusa ada paper masih sempat  waste time sebegini.

Tuesday, November 2, 2010

Oh the sweetness.


what can i say,
what can i do,
rather than say,
i thank you.

this is what they say about sugar.

Monday, November 1, 2010

oh cey cey cey.

Sekarang 230 pagi. Kejap lagi 8 pagi ada test subjek major. 930 pagi ada FYP presentation.
Final Report FYP dan FYDP juga esok. Sayur.

Sudah 2 minggu lebih stress.
Raya haji tak dapat balik rumah, tengah exam..Elok2 pulak time maksu aku kawen. Aih guilty gila. Acu im super sori nak buat macam mana memang betul2 tengah2 jadual exam.  Hmm. Raya haji tak dapat balik, means hujung minggu ni nak tak nak perlu balik rumah! dah berapa lama tak balik alahai.

Trisemester? Im thankful. Saya bukan berminat sangat nak kerja pun. An added time to be lazying around in UTP with not more than two classes for each semester left? Without the burden of kerja2 seorang engineer dan expectations2 managers? Priceless.