Tuesday, April 27, 2010

Ok ini godaan untuk u rakan2 i.

ok bebeh semua.
i nak goda u. oleh sebab i dalam mode menggoda maafkan i sebab guna i u i u.
plan singapore macam hancor.
yea maybe betol agak2 membazir sebenanya.
so i bagi u all plan baru.
semua yang membaca i ajak.
haha.

 
Ok nampak tak tiket flight airasia kat atas pergi balik dari lcct-kk  dalam bulan july after we all abes intern cuma rm 168.
murah ohh.normal rm 400 tu.
so, why i tunjuk tiket flight dan gbr2 ini. actually bebeh2 semua, atas ni adalah scene pulau manukan, one of the top snorkeling spot in the worldd. well2, nice kan.
so, my proposal is,
tiket flight pegi balik-rm 168, (atas tu i tak beli pn lagi baru tengok harga)
dormbed set-rm 20/1 night
feri go to 3 pulau-rm 30 -actually selain manukan ada lagi 2 pulau main dekat kk, sama cantik juga.
sewa snorkeling set -rm 10
bandar kk kecil aja dont need to worry about transportation or any kereta sewa.
*optional paragliding at pulau rm 50. the terbang2 with payung terjun thingies n bot tarik tu. terbang dlm 20 minit kot.


so guys, ladies n gentleman. oleh kerana redang yang korang propose kan pn need about rm 50 perjalanan bas gi terengganu for sehala, which means rm 100 utk pegi balik, why dont we consider to go to one of the most beautiful island in the world? haha. About harga yg distatekan atas ni believe me its accurate.dont wori bebeh~

actually i da mmg ada plan nak pegi tyme intern, but go with u all after intern abes again seronok juga~

hehe. i da cakap ini godaan.

Oh boi.

Due date sudah semakin hampir. Hati berdebar debar jantung berdegup kencang jiwa rasa gundah gulana.

What the what man lambat betul terasa hari berlalu.


Come2 here to papa friday the 30th!

Monday, April 19, 2010

505 Notes.

Hello2 dan hai2 dudes and dudettes! apa diatas apa diatas y'all? sorry bebeh2 kerana lama tidak meluahkan perasaan dan kata2 carutan di sini, whoa dah satu bulan lebey tinggal hobi memblogging. well2, hidup mungkin sedikit busy walhal buat2 busy serta sedikit busybody kepada orang2 sekeliling. oh 1hb April hari itu ada balik tanah malaya maka saya ucapkan terima kasih kepada rakan2 yang sempat berjumpa dan jangan maki saya kepada rakan2 yang tak sempat berjumpa. All of u are the sweetest.

Eyh guys anda semua kene checkout Britain's got Talent punya new show, ada Tobias Mead dancer yang nice kaw2. Meh i attached kan sedikit video untuk anda tonton sorang2 sambil mem-boo anda kerana anda adalah lonely person. Ok fine aku pun tonton sorang2. Ok. Shut up. I get it. Dem u pipel. Urgh.



Nice one kan. You know you'll love any performance that have The Joker in it.

Ok. Itu saja. Haha. Whats the point of the post pun aku tidak tahu. Tapi, tidak seperti biasa, penutup post ini adalah sebuah puisi, entitled "Puisi Seorang Stalker". Dengarkan ya.

i am always there
always behind you
i see your move
i can tell what you are doing
i am in your head
all the time
finding things i shouldn't
i am always there


i am always there
watching you do
what you do
seeing your movements
creating my own
to shadow yours
i am always there


i am always there
i see you when you are alone
i see you when you aren't
i can tell what you want
your deapest desires
your strongest hates
your selfishness
your sweet side
i am always there


i am always there
i know all of your opinions
how you hate what you hate
how you love what you love
how you'd do anything
to be alone
without me there
following your every movement
i am always there.


i am always there
i find my way
a half step behind you
but if you try
to reach out and touch me
i am not there
not for you to see
but if i wanted to touch you
i could
because
i am always there


i am always there
i am your stalker
your personal tracker
your follower
you will never know it
but i am
i am always there,
Why so serious?